diumenge, 29 de març del 2009

Videos "Youtube"

El passat 19 de març vam treballar a la classe els videos, concretament els del "youtube".

La sessió va consistir en:

1. Veure un video educatiu breu de "youtube" anomenat "Fem física al parc!El moviment circular".

2. Copiem la referència del video (Embed) del "youtube" i l'insertem al bloc.



3. Entrem al bloc 1H2 (del temari) i veiem que si el que volem és emprar un fragment del video que hem trobat al "youtube" en un video que fem nosaltres haurem de: descarregar-nos el video al nostre PC i canviar el format de "youtube" per un altre que sigui compatible amb el Windows Movie Maker.

4. Per descarregar un video de "youtube" podem entrar al "firefox" (navegador lliure) i obrim el bloc 1H2 i posem instal.lar l'extensió "DownloadHelper" (si s'instal.la bé ens sortiran 3 boletes adalt del bloc que es moven).


5. Seguidament, entrem al "youtube" des del "firefox" i baixem el video que volguem apretant les 3 boeles del costat del títol i el guardem.

6. Després, canviem el format (flv), posant: Eines-> "downloadHelper"-> preferences-> conversion-> conversion emabled-> (si no està instal.lat)
-> (Chec again)-> D'acord.


7. Eines-> "downloadHelper"-> convert video-> seleccionem video-> obrir-> converter options WMV (Windows Media Player)-> D'acord.

8. Eines-> "downloadHelper"-> converter queue (veiem que s'ha convertit el video).

9. Importar video (des del Windows Movie Maker), editem la pel.lícula i veiem els efectes que té aquest programa de video.