dilluns, 16 de març del 2009

Funcions del Word

Dijous 12 de març del 2009 vam tractar les diferents funcions del Word que no coneixem la majoria de persones i que són molt útils, sobretot per fer treballs.

->Els passos que es vam seguir van ser:

1. Agafar el document "TAT.docx" del Blink.

2. Posar tots els títols amb el mateix estil que ens ve per defecte al Word.

3. Modificar l'estil tenint en compte que al nostre PC es podriem guardar per després tornar-lo a utilitzar. Ja que així ens facilita la feina amb els títols del treballs. Per modificar l'estil "normal" anem al títol (de la llista d'estils) al costat dret apareix una fletxa avall->posem modificar
->"documents nous"->acceptar.

4. Fer un salt de pàg. per deixar una pàg. completament en blanc sense fer molt cops "Enter".

5. Fer que el PC ens faci l'índex->referències->taula de contingut->insertar taula (normalment hem de desactivar la vista prèvia de Web).

6. Seleccionem totes les dades de l'índex i amb el botó dret del ratolí
->actualitzar camps-> actualitzar tota la taula (quan afegim modificacions al treball).

7. Posem nº a les pàgs. del treball, menys a la portada i a l'índex. Per dur a terme aquesta acció hem d'entendre l'explicació amb l'exemple següent: Les llibretes grans de colors tenen apartats de colors i podriem dir que cada color és una secció independent de l'altre. Per tant, si diferenciem el treball en dos seccions ens permetrà treballar un apartat (secció) sense repercutir o afectar a les altres.

8. Ens posem al final de la pàg. de l'índex->disseny de pàg.->salt->salt de secció, pàg. següent. Seleccionem el 1er full de la 2ona secció
->desactivem "vincular a l'anterior"->seleccionem la pàg. que comença el contingut (pàg.3) del treball i apretem "diseny"->nº de pàg.->format del nº de pàg.-> iniciar en la pàg. 1era.